Monday, July 17, 2006

Καταλογος στοιχειωμενων σπιτιων

Tο στοιχειομένο σπίτι στο Χαιδάρι ( προς Προφήτη Ηλία ) είναι γνωστό σε όλους εμάς. Εκεί ο ιδιοκτήτης καθώς έφτιαχνε το σπίτι μαζί με ένα φίλο του, βρέθηκαν ξαφνικά καρφωμένοι στον τοίχο ( σταυροτά ). Όταν πήγε η γυναίκα του ιδιοκτήτη σπίτι καθώς γύριζε από την δουλειά της, έφριξε από αυτό που είδε. Μετά από 4 ημέρες πέθανε από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια.Σίγουρα αυτά που είδαν οι ιατροδικαστές ( σύμφωνα με αυτά που είπαν ) δεν τα είχαν ξαναδεί.
πηγη:γνωστος στο internet σας deadlyvirus
Το σπιτι αυτο βρισκεται στον Πειραια,στην Καστελα,στην πλαζ Βοτσαλακια.Ενα σπιτι παλιο,ομως το καλο ειναι πως δεν εχει γκρεμιστει. Στο συγκεκριμενο σπιτι εχουν γινει δολοφονιες και ετσι απ΄οτι λεγεται στοιχειωνουν το σπιτι.Πνευματα εμφανιζονται και εξαφανιζονται ξαφνικα.Το σπιτι δεν κατοικειται.
Αυτο το στοιχειωμενο σπιτι,βρισκεται,στην οδο Καραπανου(Γλυφαδα).Διαφοροι ανθρωποι που νοικιασαν το σπιτι πιο παλια,εβλεπαν ανεξηγητα πραγματα,πορτες να ανοιγουν και να κλεινουν μονες τους,το ιδιο τα φωτα,οπως και η τηλεοραση.
Υπαρχει ενας πυργος στο Νεο Φαληρο,στο οποιο εμενε καποτε ενας ανθρωπος καλος,ο οποιος αγαπουσε πολυ το πυργο αυτο.Καποια στιγμη ομως πεθαμε.Μαρτυριες λενε οτι εμφανιζεται σε διαφορα δωματια του πυργου.Ο πυργος αυτος βρισκεται στην οδο Σμολενσκυ 4.
Στο ρεμα Χαλανδριου,οδος 61 Ροδοδαφνης,υπαρχει ενα στοιχειωμενο σπιτι,οπου συμφωνα με τους κατοικους,ακουγονται απο μεσα διαφορες φονες και ηχοι πιανου,ομως το σπιτι δεν κατοικειται και δεν υπαρχει κανενα πιανο.
Υπαρχει ενα σπιτι στο Πικερμι που λεγεται οτι ειναι στοιχειωμενο.Κτιστηκε απο τον Περικλη Καλλεργη.Ομως τωρα εχει γινει ενα στοιχειομενο σπιτι.Συχνα εμφανιζονται εχει διαφορα πνευματα,ομως δεν ελυψαν και οι μαρτυριες για ξωτικα και νεραιδες που εμφανιστηκαν στην περιοχη.To σπιτι αυτο,λεγεται πως δεν υπαρχει πια...

3 Comments:

Blogger Uldred said...

gia s file m , vriskw to olo keimeno sou poly endiaferon k epimorfotiko , endiaferome pol na mathw apo to meros twn stoixiwmenwn spitiwn , ton arithmo tou spitiou sthn odo karapanou sthn glyfada....epsaksa sto google earth k sto gps p exw ala dn m vgazun apolitos tipota....se parakalw , an ksereis kati gia ayo to meros , h an boreis na vreis kati se parakalw epikinonise mazi mou sto kouratoras7@hotmail.com , sorry gia to comment sthn alh katioria ala dn eida to link edw ..

9:59 AM  
Blogger him666 said...

This comment has been removed by the author.

3:42 PM  
Blogger him666 said...

...καλησπέρα απ' το υπερπεραν..χαχχ..δεν υπάρχει είναι τένις εδώ και κάποια χρόνια ήταν μια κλασική μονοκατοικία στην οδό Σάκη Καράγιωργα και Λυκούργου εχει και στάση λεωφορείου του 122 γωνιακό παλιά λεγόταν ο δρόμος Καραπάνου και νομίζω τώρα ότι λέγεται Αντρέα Παπανδρέου τέλος πάντων απέναντι είχαμε μονοκατοικία οι παππουδες μου και πολλά χρόνια θα το αγόραζε κ αυτό ο παππούς μου αλλά απλά το θεώρησε υπερβολή και αρκέστηκε στο οικόπεδο μας γιατί όπως έλεγε στην γιαγιά μου θα μας φάνε οι λύκοι που να ξέρει ο παππούς ότι τώρα θα ήταν πανάκριβο ... Μιλάμε για δέκα τετράγωνα ψηλά απ' το κέντρο της Γλυφάδας και τότε τα οικόπεδα το 55 ήταν τζάμπα στην Γλυφάδα Πολύ παλιά ναι το θυμάμαι αμυδρά ..έμεναν μετά εγκαταλήφθηκε και από ότι θυμάμαι η μητέρα μου έλεγε ότι ήταν κακότυχο..οποίος έμενε παθαινε ατύχημα . Τώρα πάντως είναι γήπεδο τένις ... Έτυχε το νομίζω 95 να έχει μπει μια παρέα βασικά εμείς καθόμασταν απέναντι γιατί το είχαμε δώσει αντιπαροχή ( και το δικό μας μονοκατοικία ήταν ) το 60 εως το 90 και το κάναμε τριώροφο και καθόμουν στο μπαλκόνι και έβλεπαν να περιφέρονται φαναράκια το βράδυ μετά τις δώδεκα μες το μαύρο σκοτάδι και φωνάξαμε αστυνομία ...βγήκαν καμία 15ωαρια άτομα που μάλλον πήγαν για εξερεύνηση πιτσιρίκια εκεί αλλά τίποτα δεν είχε απλά μπήκαν μέσα στο εγκαταλειμμένο σπίτι και καλούσαν τα πνεύματα χαχχχαα απλά το σπίτι ήταν γρουσουζικο και οποίος έμενε εκεί δεν κατάφερνε να συνεχίσει οπότε το γκρέμισαν και το έκαναν τένις οι απόγονοι μπορεί και να το πούλησαν και δεν γνωρίζω αν υπήρχε υπογειο...πάντως σίγουρα κάπου έχω φωτό απ' το σπίτι της γιαγιας ου φόντο το σπίτι αυτό... Κλασική γλυφαδιωτικη μονοκατοικία ήταν όχι κανένας πύργος..

4:30 PM  

Post a Comment

<< Home